آزمون ورودی مدارس برتر: مباحث، برنامه ریزی و موفقیت

آزمون ورودی مدارس برتر: مباحث، برنامه ریزی و موفقیت

تربیت دانش آموز باهوش و مستعد امروز کاری است دشوار اما زیبا. کاری که با آموزش دانش آموزان دهه گذشته تفاوت بسیار دارد و بدون برنامه ریزی و اندیشه طراحان فرهنگی و آموزشی راهی به پیش نخواهد برد. همواره تغییر مقطع آموزشی دانش آموزان برای بسیاری از آنان با چالش همراه بوده و بدون کمک مشاوران و همراهی اولیا، گذر از این برهه خطیر سخت می نموده است. لذا انتخاب و ورود به مدارسی که دانش آموز و اولیای او را به طور کامل با محیط جدید آشنا کند ،آن ها را آموزش داده و بهترین امکانات را با توجه به توانایی های و امکانات او و با تکیه بر اصل شایسته سالاری و پیشرفت محوری عرضه کند، بسیار مهم و حیاتی به نظر میرسد. با این حال شناسایی و انتخاب این مدارس چندان سخت نیست و بهترین راهنمای خانوادهها میتواند کسانی باشند که از خدمات یک مجتمع آموزشی بهره گرفته و کاملا با محیط آنجا آشنا میباشد. از طرفی در این دنیای بزرگ و پرسرعت انتقال اطلاعات، اینترنت میتواند راهی باشد برای بازبینی و شناخت بهترین از بین بهترینها. از همین امروز که در مهر ماه 1390 قرار داریم به تمام اولیای آینده نگر پیشنهاد میکنم تا درنگ نکنند و اطلاعات خود را برای انتخاب دبیرستان و آموزش دانش آموزان خود بیشتر نمایند.

به طور کلی بخش اصلی آزمون مدارس برتر ایران نظیر دبیرستان انرژی اتمی، مجموعه مدارس سلام، مدارس تیزهوشان و ... از درس ریاضیات پیشرفته دوره راهنمایی تشکیل شده است. مباحث پیشرفته ریاضی دوره راهنمایی در بسیاری از مدارس راهنمایی حتی مورد اشاره کوتاه هم قرار نمیگیرند و بدون مطالعه مضاعف قبولی دانش آموز در مدارس برتر ایران تقریبا منتفی است. مباحث اصلی آزمون ها عبارتند از:

* اعداد و عملیات حسابی.

** نظریه اعداد (بخش پذیری و باقیمانده، ب.م.م و ک.م.م).

*** معادلات و عبارت های جبری.

**** هندسه.

***** سوالات متفرقه (اصول اولیه شمارش و خلاقیت).

چهار مبحث اول در کتاب درسی دوره راهنمایی در حد ساده ای مورد بحث قرار میگیرد و آمادگی برای مورد آخر کاملا به عهده دانش آموز خواهد بود.

از منابع مفید و ارزشمند بازار برای مطالعه و تقویت دانش آموز میتوان کتاب های آمادگی ریاضی(انتشارات الگو)، ریاضیات دوره راهنمایی (بنفش قلمچی)، 2000 تست(انتشارات مبتکران) و ... را نام برد.

بهتر است تا دانش آموز به همان ترتیب مباحث معرفی شده مورد آموزش قرار گیرد تا با تقویت پایه نوشتاری ریاضی به مباحث عمیقتر برسد. از طرفی اعداد برای و کار با آن ها برای دانش آموز این دوره ملموس تر و ساده تر است و کار با او را وارد مرحله فرسایشی نخواهد کرد

Konular

Top